POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Stanka
Nadimak: Stanka
Godište: 1990
Mesto boravka: Negotin
Visina/težina: 174/56
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Stanka, pošalji:
Stanka tekst poruke
na 4405
Primer:
Stanka Ćao, kako si?
Zovem se Stanka, iz Negotina sam i imam 20 godina. Trenutno radim u svojoj cvecari, ali do kada ce to da traje videcemo. Volim da izlazim, da idem u pozorista, bioskope, na koncerte? U slobodno vreme sam zavisnik od SMS porukica :) tako da ne pamtim kada sam se sa nekim cula, ali se sa svima redovno dopisujem. Hocu da mi se jave muskarci iz cele zemlje da se druzimo i otkud ja znam sta :):)
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din