POL GODINE GRAD KLJUČNA REČ
do

Divna
Nadimak: Divna
Godište: 1990
Mesto boravka: Beograd
Visina/težina: 167/52
Traži: Muškarca

Da kontaktiraš Divna, pošalji:
Divna tekst poruke
na 4405
Primer:
Divna Ćao, kako si?
Ćao, ja sam jedna noćna ptica koja bi htela da se dopisuje i sa devojkama, ali prvenstveno sa muškarcima do 35 godina iz cele Srbije. Preko dana sam na poslu, a nave?e najviše volim posle 10h da legnem u krevet, lepo se ušuškam i da se dopisujem sa usamljenim, ali i maštovitim osobama... Pišite, čekam vas ;) Seksi smedjokosa, tamne oci....ma savrsena sam... :) :) :)
SMS DRUŽENJE

Dobrodošli na SMS DRUŽENJE!

Ako želite da upoznate nove ljude, steknete prijatelje i to na najbrži i najjednostavniji način – putem SMS-a, ovo je pravo mesto za Vas! Nikada lakše i brže niste mogli da uspostavite kontakt sa devojkama i mladićima koji traže nove prijatelje... Potpuno anonimno, da to niko sem Vas ne zna, pošaljite SMS osobi koja Vas zanima i u roku od par minuta očekujte odgovor. Dopisivanje može odmah da krene, samo je potrebno da odaberete profil koji Vas zanima i pošaljite mu poruku na sledeći način:

Nadimak_kome pišete Tekst_Poruke na broj 4405
Na primer: Anka Ćao ja sam Marko, hteo bih da se družimo

T Nakon toga je sve na vama koliko ćete daleko stići sa druženjem. Dok god Vi to želite, ovo je 100% anonimno i pouzdano! Uživajte
Pogledajte SVE TRENUTNO PRIJAVLJENE ČLANOVE koji su se sada online!

Servis je omogućen isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji! Cena poruke je 63.60din (za korisnike MTS mreže), 60din (za korisnike Telenor mreže), 63,48din (za korisnike Vip mreže), odnosno 63,48din (za korisnike Globaltel mreže) - sa PDV-om i cenom osnovne poruke!

Odjava: “STOP” na 4405. Cena odjave: VIP 3.48 din/Telenor 3.60 din/MT:S 63.60 din/Globaltel 3.48 din